Angrepsspiller på plass

MIF henter angrepsspilleren Niclas Schjøth Semmen på lån ut året.

Annonse:

- Han er helt gal etter å løpe i press, sier en fornøyd Christian Gauseth etter at bruntrøyene landet avtalen med KFUM Oslo i konkurranse med andre klubber på Deadline Day.

Drøbak-gutten ble hentet til Eliteserien før denne sesongen etter utrolige 39 mål på 22 kamper for Drøbak/Frogn i fjor, og var på banen for overraskelseslaget fra Ekeberg senest 18. august mot Tromsø.

- Muligheten dukket opp, og da var vi ikke i tvil, fortsetter sportssjefen, som også understreker at både han og trenerapparatet er fornøyde med den spillerstallen som MIF har.

- Ja, det er vi. Spillerstallen vår holder høy kvalitet, men det er likevel noen spesifikke ferdigheter vi har sett etter i dette overgangsvinduet. I Aleksandar Lukić har vi fått en forsvarsspiller som både kan spille ball, klarere og være en trussel på dødball, og når vi nå har fått på plass en angrepsspiller som er vill etter å løpe i press i sterk konkurranse med andre klubber, da er vi i MIF veldig fornøyde, gliser Gauseth på overgangsvinduets siste dag.

Velkommen til Mjøndalen, Niclas!

Annonse fra Obos-ligaen: