1

Kom til kort mot Nordstrand

Men likevel fremgang å spore.

Et ungt MIF2-lag tok ledelsen mot Nordstrand, men måtte til slutt reise hjem med uforrettet sak.

For kampen var ikke mer en fire og et halvt minutt gammel da 2007-modellen Trym Erstad fullførte et løp på topp. Tilbakespillet var i svakeste laget, og hjemmelagets målvakt smalt ballen rett i hodet på vårt unge uromoment. Ballen gikk i mål og Trym ned for telling, men han kom seg på beina igjen til avspark. Og vi ledet kampen!

Nordstrand slet med å trenge gjennom et godt organisert MIF2-lag som kjempet hardt, men etter en halvtimes tid satt utlikningen bak debutant Felix van der Hagen. Men MIFs unggutter viste karakter og kjempet seg tilbake inn i kampen. 38 minutter var spilt da Eivind Helgeland slo en lang ball opp mot Birhat Niwar, og han jobbet godt på topp. Det ble en avslutning av det, og den gikk akkurat på feil side av bortre stolpe. Så vi var nær ledelse til pause og hadde vist – etter en semmer forestilling mot Åssiden helga før – at vi kan henge med på dette nivået likevel.

Tre baklengs i andre omgang

Det skulle imidlertid ikke ta mer en fire minutter av andre omgang før Nordstrand var i ledelsen. Videre ble det blytungt da dommer (helt korrekt, det må sies) pekte på straffemerket etter timen spilt, og da ble det tøft for MIF2 å kjempe seg tilbake i kampen. På overtid satte også en gammel kjenning – Ari Bewianberg – spikeren i MIF-kista og fastsatte sluttresultatet til 4-1.

Selv ikke advokat Elden kunne hjulpet oss til tre poeng når alt kom til alt. Men det sto ikke på innsatsen til MIFs unggutter.

Det ble tremålstap, men likevel var det positive ting å ta med seg. Et ungt MIF2-lag kjempet hardt og duellerte etter beste evne, og var lenge med mot en motstander som har solid erfaring fra nivået og mange spillere med historikk i større klubber. Det gjør at vi møter Flint med optimisme til helga som kommer.

Og den kampen går av stabelen på Consto Arena søndag 5. mai klokka 14. Møt gjerne opp!