Nedtur mot KIL

Det var gjestene som snudde stortap til seier på Consto Arena onsdag kveld.

Annonse:

To lag med fæle opplevelser i helga møttes da Mjøndalen tok imot Kongsvinger til viktig kamp i OBOS-ligaen, og første omgang var preget av to lag med høye skuldre. Det var rett og slett lite av interesse som skjedde før hvilen, bortsett fra at 3050 og Dala imponerte kraftig med sitt engasjement og trøkk på tribunen.

Etter pause skulle ting imidlertid endre seg raskt. Kongsvinger tvang frem et hjørnespark allerede etter halvannet minutt, og innlånte Oscar Kapskarpmo var sterk inne i feltet da han kunne sende bortelaget i ledelsen – til tross for at MIF-forsvaret tok i bruk både lovlige og ulovlige midler for å stoppe ham. Men han lot seg ikke stoppe, og bortelaget ledet den viktige kampen.

Baklengs inspirerte hjemmelaget

MIF mobiliserte imidlertid med en gang etter å ha havnet under. Martin Rønning Ovenstad leverte et kjempeskudd, men Anders Klemensson klarte å avverge det gode forsøket. Like patent var imidlertid ikke grenlendingen minuttet etterpå. For selv om skuddet fra Mathias Bringaker også var hardt, var det i keeperhjørnet, men det var de brune som kunne juble som gale for utlikning.

Imidlertid klarte ikke bruntrøyene å utnytte momentumet videre. For det var Kongsvinger som igjen tok ledelsen da Joel Nilsson fikk stå nokså alene på tjue meter og kunne sende av gårde et kremmerhus hvor Thomas Kinn var sjanseløs. Da var det spilt 63 minutter, og selv om hjemmelaget hadde mye tid på å produsere sjanser til å utlikne, ble det ikke særlig trykk på motstanderens mål. Da var det Kongsvinger som kunne ta med seg alle tre poeng tilbake til Hedmark, og for oss blir det et bikkjeslagsmål å komme opp på trygg plass.

Takk til alle som støttet oss i dag – vi beklager å ha skuffet dere, for dere fortjener så mye bedre.

Annonse fra Obos-ligaen: