Nytt tap på marerittbanen

Mjøndalen har ikke vunnet på Nadderud siden Boye Skistad ble matchvinner der 19. mai 1970. Og det ble ikke tre poeng der i år heller.

For Stabæks sjokkåpning ødela mye for bruntrøyene – som for anledningen spilte i hvitt – onsdag kveld. Hjemmelaget ledet med to mål allerede etter sju minutter, men Mathias Bringaker brakte MIF inn i kampen igjen med mål etter ti minutters spill.

Det var Love Reuterswärd, som for øvrig spilte sin kamp nummer femti for MIF i kveld, som gjorde forarbeidet da han utfordret til venstre og sendte ballen inn foran mål. Og der dukket rogalendingen opp slik at han laget mål i andre kamp på rad. Etter en forrykende åpning roet tempoet seg, og 2-1 ble også pauseresultatet.

Håp om poeng sluknet

I andre omgang kom Alie Conteh inn, og han satte ballen i nettet på en retur, men dessverre stod sierraleoneren i offside da skuddet fra Erik Brenden kom, slik at det ble korrekt annullert. Kampen stod etter en times spill fortsatt og vippet, til tross for Stabæks sjokkåpning. Mjøndalen hadde et berettiget håp om å få med seg noe fra Nadderud denne gangen, men Stabæks unggutter er vanskelige å stoppe når de først setter i gang.

For fra omtrent ingenting økte Sebastian Olderheim ledelsen for hjemmelaget etter 70 minutters spill. Da måtte Mjøndalen fremover for å tenne håpet igjen, og det endte med at Oskar Spiten-Nysæter ikke ville være dårligere, og han punkterte i realiteten kampen da han løp fra egen banehalvdel og satte Stabæks fjerde bak en sjanseløs Thomas Kinn.

Peder Vogt slo tilbake mot gamleklubben omtrent ved full tid, og MIF-gutta gjorde et forsøk på å skape mer spenning på slutten, men det ville seg ikke, og dermed ble det et nytt tap på Nadderud.

Takk til alle som tok turen for å støtte oss! Det betyr mye, og vi beklager at vi ikke klarte å levere på banen.