Tap på Kadettangen

Men var nær ved å hente opp tre mål.

MIF2 reiste den ikke altfor lange turen inn til Sandvika lørdag ettermiddag, og det skulle ikke ta minuttet en gang før hjemmelaget tok ledelsen. De gikk rett i angrep og fikk et hjørnespark nesten rett fra avspark, og selv om vi ryddet unna selve hjørnesparket fikk en av hjemmelagets spillere kjempetreff da han dro til på direkten. Ballen gikk inn bak Felix van der Hagen, men uten at avdelingens absolutte bunnlag lot seg prege altfor mye.

Visst var det sånn at hjemmelaget fortsatte å presse på. Men van der Hagen gjorde sine saker bra mellom stengene, og MIF-rekruttene visste dessuten å utnytte overganger. 33 minutter var spilt da bruntrøyene tok en overgang, og en flott flikk av Birhat Niwar endte hos Trym Erstad, som rolig satte ballen bak Andreas Vedeler i Bærums mål. Dermed var lagene like langt.

Bærum gjenvant imidlertid ledelsen nesten umiddelbart, og 2-1 ble også pauseresultatet, noe som ut fra kampbildet fremstod som rettferdig. Med tjue minutter igjen av kampen, var imidlertid Bærum i ledelsen med 4-1.

Tok tak i kampen

Da bestemte MIFs unge innbyttere seg for å ta tak i kampen, og håpet ble tent da Jakob Brath reduserte til 4-2 etter 84 minutters spill. Og da Birhat Niwar skrudde et hjørnespark rett i mål idet vi passerte full tid, ble det ganske svett for hjemmelaget de siste minuttene av overtiden. Men nærmere kom vi ikke – og da måtte vi nok en gang reise hjem med en «hederlig prestasjon», men uten poeng.

Siste mulighet for poeng før ferien er lørdag 13. juli kl 14.00. Da kommer Oppsal på besøk til Consto Arena, og vi stiller optimistiske!