Alie Conteh på landslaget

MIF-spiss Alie Conteh er tatt ut i Sierra Leones landslagstropp.

Annonse:

I forbindelse med kvalifiseringen til Afrika-mesterskapet i 2025 spiller vestafrikanerne dobbeltkamp mot Elfenbenskysten 11. og 15. oktober, og Conteh er tatt ut i troppen.

Conteh har fra tidligere tre landskamper, men alle er vennskapskamper, og hovedtrener Kevin Nicol setter pris på at enda en MIF-spiller får prøve seg internasjonalt.

- Ja, jeg er veldig fornøyd med at Alie blir tatt ut i landslagstroppen. Det er en fin mulighet for ham til å vise hva han kan utrette på den internasjonale scenen, og vi har sett hvor mye det betyr for ham personlig å kunne representere landet sitt. Vi ønsker ham og Sierra Leone masse lykke til i de to kampene mot Elfenbenskysten, sier skotten.

Spiller hjemmekampene borte

Sierra Leone ligger på tredjeplass i sin kvalifiseringsgruppe etter uavgjort mot Tsjad og et knepent bortetap mot Zambia i september. Elfenbenskysten har på sin side vunnet sine to første kamper. Den første kampen går av stabelen i Elfenbenskysten 11. oktober, mens kampen 15. oktober finner sted i Liberias hovedstad Monrovia. For tiden er nemlig Sierra Leones nasjonalanlegg for fotball, The Siaka Stevens Stadium i hovedstaden Freetown, stengt for oppussing. Og da har nabolandet villig stilt et godkjent anlegg til disposisjon.

Vi ønsker Alie Conteh lykke til og håper på spilletid!

Annonse fra Obos-ligaen: