Endelig satt den!

Smørblide MIF-rekrutter kunne konstatere årets første trepoenger på Consto Arena lørdag ettermiddag.

For MIF2 festet grepet rundt kampen fra start og rullet opp sjanser. Uttelling ble det imidlertid ikke før en Oppsal-forsvarer ble presset såpass hardt at han satte et knallhardt Keerat Singh-innlegg i eget mål etter 33 minutters spill. 1-0 ble også pauseresultatet, men hjemmelaget var nok nærmest ytterligere mål – særlig da Birhat Niwar var svært nær ved å sende laget i ledelsen etter et kvarters tid da han sendte et frispark i retning krysset. Men dessverre både for ham og for tilskuerne føk ballen rett utenfor.

Imidlertid var den unge drammenseren sulten på flere mål etter at han også fikk tilkjent to mål mot Bærum i forrige runde. Ti minutter ut i andre omgang ar han med da MIF-rekruttene viste prov på kontringsfotball etter læreboka, og Niwar fikk lov til å skåre alene med gjestenes målvakt. Da så det hele ganske trygt ut.

Strafferedning og spiker’n i kista

Men to mot null sies å være en farlig ledelse. Mange fremmøtte ble nok nervøse da Oppsal rett etter MIF2s andre mål ble tilkjent straffespark, men Andreas Hippe Fagereng viste klasse og reddet et godt forsøk fra ellevemeteren ved å kaste seg til rett side i rett tid.

Og da unge Magnus Bjørnstad skåret hjemmelagets tredje midtveis i andre omgang var kampen punktert. Oppsal klarte ikke mobilisere et eneste mottrekk, og kampen endte med en meget fortjent tremålsseier til MIF2, som dermed går inn i ferien med en god følelse og heng på lagene over.

Nå blir det som skrevet ferie, og neste kamp er mot Gamle Oslo søndag 11. august. Til tross for sisteplass på tabellen tror vi på flere poeng utover høsten, og tar nå noen ukers ferie.

Publisert: 13.07.2024, oppdatert: 15.07.2024
Skrevet av: MIF Fotball