MIF2 tapte igjen

Rekruttene kom godt i gang mot Ullern, men det endte med nytt tap.

For etter elleve minutter kom Birhat Niwar seg fri mellom to Ullern-stoppere, men vertenes målvakt var god og gjorde seg så stor at avslutningen gikk utenfor. Da var det fortsatt målløst, men våre knapt sytten-og-et-halvt-år-i-snitt-gutter kunne skaffet seg initiativet i kampen.

Men det var likevel Ullern som skåret det første målet – på et flott hodestøt etter snaut tjue minutters spill. Og 1-0 ble også pauseresultatet. Vi hadde absolutt følelsen av å henge godt med og var optimister foran de siste førtifem.

Et øyeblikks optimisme

Den følelsen varte imidlertid ikke lenge, for Ullern økte til 2-0 etter kun 34 sekunder av andre omgang. Da det ble 3-0 etter 56 minutter, var det vel de færreste som hadde tro på poeng, men vi hadde ambisiøse unggutter på banen som gjerne ville vise seg frem i seniorfotballen. Det kom enda en baklengs før Trym Erstad stjal ballen fra målvakten og reduserte til 4-1 med ti minutter igjen, bestemte laget seg for å avslutte kampen med stil.

Og det ble nesten en ny redusering med fem minutter igjen, og hvem vet hva som ville skjedd da hvis det hadde blitt mål. I stedet ble det frispark til MIF2 og gult kort til en Ullern-forsvarer som var heldig og ikke ble utvist siden det kanskje var en klar målsjanse våre unggutter ble frarøvet. Men sluttresultatet ble 4-1 til hjemmelaget.

Hit, men ikke lenger. Vi fikk en bra sjanse til å redusere ytterligere med ti minutter igjen å spille, men klarte ikke ta vare på sjansen.

Vi må likevel trekke frem et par ting fra kampen:

• Vi gratulerer Isak Oulie (født 2008) og Ulrik Olafsen (født 2009) med debut i seniorfotballen
  • Vi avslutter med et lag som har en snittalder på seksten og et halvt år – og har momentum i kampen.

Søndag førstkommende er det hjemmekamp. Da kommer Erik Hejer og Asker på besøk, og vi gleder oss allerede! Avspark på Consto Arena klokka 14.00!