Nytt tap for MIF2

Men vi drister oss til å si det samme som man sa om landslaget på 1970-tallet – det var et hederlig tap.

For selv om bortelaget Gamle Oslo ledet med to allerede etter tjue minutter, viste de unge MIF2-rekruttene god moral og kom tilbake etter mål ved Birhat Niwar og Magnus Bjørnstad. Dermed stod det 2-2 til pause, og hjemmelaget hadde hatt et slags momentum.

Men gjestene nøt godt av hvilen. De gjenvant ledelsen før kvarteret av spilt av de siste femogførr, og bruntrøyene måtte jage utlikning igjen. Til tross for store sjanser ville det seg ikke, og Gamle Oslo spilte med rutine og kynisme etter at de tok ledelsen – og rodde seieren i land.

Dermed ble det nok en gang null poeng på MIF-rekruttene – og det er jo tross alt det som betyr noe. Men det var en prestasjon å være stolt av mot et lag som henger med i toppen og som har mye fysikk og rutine. Imidlertid var det kanskje det som ble avgjørende i dag, og det må vi lære av.

Neste kamp er borte mot Ullern mandag om ei uke – og da er avspark allerede klokka 18.00. Ta gjerne turen inn til Oslo vest for å støtte rekruttenes kamp for videre eksistens i Norsk Tipping-ligaen!