To nye spillere inn

Både Andreas Heredia-Randen og Fabian Holst-Larsen blir MIF-spillere ut året.

Annonse:

Begge spillerne kommer fra Strømsgodset, og Heredia-Randen var på lån tidligere i år før han ble kalt tilbake på grunn av skader og karantener. Nå er han imidlertid tilbake i brunt.

Den andre som kommer inn, er forsvarsspilleren Fabian Holst-Larsen. Han er 2004-modell og debuterte i Eliteserien i 2022. I årets vårsesong var han lånt ut til Alta, og er nå klar for et steg opp på divisjonsstigen.

- Fabian er en kraftfull forsvarer med Eliteserie-erfaring. I tillegg til å være solid bakover er han også god til å ta med seg ballen fremover, og vi håper at vi kan bidra til at han får en kickstart på karrieren sin, sier hovedtrener Kevin Nicol, som også er veldig fornøyd med å få Andreas Heredia-Randen tilbake.

- Det er fantastisk å ha ham tilbake, ja. Han bidro veldig bra for oss før ferien, og vi håper og tror at han kan fortsette den fine utviklingen han hadde da. Andreas er veldig god når det kommer til å binde sammen forsvaret og angrepet, i tillegg har han en veldig fin pasningsfot, avslutter hovedtreneren.

Begge spillerne er en del av den nasjonale utlånsordningen, og vi ønsker å takke Strømsgodset for samarbeidet i denne prosessen.

Velkommen i brunt, Andreas og Fabian!

Annonse fra Obos-ligaen: