U19-EM starter i dag

... og MIF har to spillere med i troppen!

Annonse:

For både Rasmus Holten og Mats Pedersen forventes å få spilletid idet vårt U19-landslag under ledelse av Luis Pimenta står overfor de regjerende mestrene fra Italia i dag klokka 16.30.

I tillegg til de to spillerne er også U21-trener Lars Granaas på plass i Nord-Irland for å følge laget. Sønnen Sondre er nemlig også med i EM-troppen, og pappa Lars melder om fine forhold for fotball.

- Jeg bor selv litt på landsbygda her borte, men det er alle årstider på én dag, folk kjører på venstre side av veien og Belfast er preget av en del «slitne» områder med typiske britiske mursteinshus, forteller Granaas senior, som tror Norge har en bra sjanse for poeng mot Italia.

- Norge kom helt til semifinalen i fjorårets EM og gikk ubeseiret gjennom kvaliken. Det borger for at U19-gutta kommer til å bite godt fra seg i år også, mener Lars.

Det er iallfall god stemning i troppen, noe bilder fra Landslagsskolens konto på Landslagsskolen beviser. Og kampen mot Italia kan du se på NRK2 eller NRK Nett-TV fra klokka 16.20!

Annonse fra Obos-ligaen: