U19-gutta klare for andre EM-kamp

Klokka 16.30 i ettermiddag er det duket for U19-landslagets andre kamp i EM.

Annonse:

- Selv om det ble tap i første kamp mot Italia har Belfast vist seg fra sin flotteste side, forteller korrespondent Lars Granaas til miffotball.no da vi spør ham hvordan det står til i Titanics hjemby.

For 22 grader i lufta kan man ikke klage på i denne delen av verden, men femten grader i vannet sies å være i kaldeste laget, selv for en hardfør viking fra Norge.

- I dag henger det litt regn i lufta, og det er egentlig bra, for banen Norge skal spille på trenger litt fuktighet. Den er i utgangspunktet knusktørr, så litt nedbør passer perfekt, forteller fotballpappaen.

Mye Best

Ellers har han merket seg at George Best fortsatt står høyt i kurs.

- Ham kan vi se på svært mange vegger her i byen, forteller Lars og håper at det inspirerer U19-landslaget, hvor både Rasmus Holten og Mats Pedersen i tillegg til Sondre Granaas startet forrige kamp mot Italia.

I den kampen tok Norge ledelsen, men Italia snudde kampen.

Spår en jevn kamp

- Ukraina blir en tøff motstander, for de får tilbake to spillere som sto over med karantene i første kamp. De presterte bra i kvaliken, og vi kan også nevne at sønnen til Andrij Sjevtsjenko, Kristian Sjevtsjenko, er i troppen til de gule og blå.

Det er vanskelig å spå hvor lagene står i forhold til hverandre. Norge tapte som sagt sin første kamp mot knallsterke Italia, mens Ukraina spilte målløst mot vertsnasjonen Nord-Irland.

- Det blir helt sikkert jevnt, og alle oppfordres til å skru på NRK2 klokka 16.20, avslutter vår korrespondent i vesterled.

Annonse fra Obos-ligaen: